Om oss

Egen utvecklad tjänst inom GPS-teknik

Trackmondo är ett IoT-företag som utvecklar tjänster baserad på GPS-teknik. Vår verksamhet bygger på egna produkter och tjänster som kännetecknas av kvalitet, unik design och hög precision. Vi anpassar produkter och tjänster efter kundernas behov och erbjuder innovativa lösningar som förenklar vardagen för alla våra kunder. Vi strävar efter att fortsätta växa, både på den svenska och internationella marknaden.

Kärnvärderingar


Kvalitet

Alla våra produkter och tjänster är av högsta kvalitet

Innovation

Vi på Trackmondo strävar alltid efter att utveckla nya produkter och tjänster som förenklar vardagen för våra kunder oavsett om du är på kontoret eller ute på fält

Enkelhet

Alla våra produkter ska vara extremt enkla att installera och använda

För Trackmondo så betyder det att vi måste erbjuda smarta lösningar som förenklar ditt arbete, oavsett om du är i bilen, på kontoret eller ute på fältet

Teamet på Trackmondo


Rekommendatior


Hör från våra kunder

”Så enkelt att redovisa sin körjournal. Man får en hel överblick på hela sin bil flotta gällande resor, privat / tjänst resor, trängselskatt, statistik såsom bränsleförbrukning, koldioxidutsläpp etc. Sen har de ett otroligt fint bemötande! Det går inte att klaga på något alls.”

Robin Nordlund

”Lättsamt samarbete, snabb att svara och mycket behjälplig support!”

Malin Berglund

” Kanon support, jättetrevliga och professionell hjälp.”

David Birgersson

” Nu har vi haft Trackmondo i 2 år snart och vi är otroligt nöjda med allting från service till support!
Jag rekommenderar de starkt! ”

Peter Johansson

” Mycket lätt och smidigt system att använda. Supporten är alltid väldigt hjälpsamma och bemötandet är toppklass! De ger alltid tydliga förklaringar och visar stort tålamod. ”

Julia Andersson

” Mycket smidigt att installera samt administrera. Supporten är alltid hjälpsam både på telefon och genom chattfunktionen. ”

Sofia Ljung